Home / Lajme / Maqedoni / Xhiro-llogaritë ku mund të ndihmohet familja Iseni

Xhiro-llogaritë ku mund të ndihmohet familja Iseni

Kjo familje shpreson në ndihmën e të gjithë atyre që kanë mundësi për t`iu ndihmuar dhe për të përballuar këtë problem me vajzën e tyre, ndërsa në rend të dytë e kanë kulmin mbi kokë.

Të gjithë të interesuarit të cilët dëshirojnë që të ndihmojnë vajzën 18 muajshe Amelën nga fshati Trebosh e cila vuan nga sëmundja e veshkës, ndihmat mund t`i dërgojnë në xhiro llogaritë rrjedhëse.

Stopanska Banka
Beneficiary Costumer
Mereme Iseni
Beneficiary adress
Trebosh- rruga 101
Tetovë
Stopanska Banka ad Skopje
rruga Iliria Tetovë
Iban Code:MK07200002824231622 euro
SWIFT CODE:STOBMK2X

xhiro-llogaria në denarë
200002824235890

Tel kontakt familja Iseni
071 -943 208

Kjo familje shpreson në ndihmën e të gjithë atyre që kanë mundësi për t`iu ndihmuar dhe për të përballuar këtë problem me vajzën e tyre, ndërsa në rend të dytë e kanë kulmin mbi kokë.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *