Home / Lajme / Maqedoni / Gjendja e rrëndë shëndetësore e “pengjeve” në BFI

Gjendja e rrëndë shëndetësore e “pengjeve” në BFI

5 maj-Ndërkoh, shefi i kabinetit të kryetarit të BFI-së, Agron Vojnika shkruan në profilin e tij në Facebook për ndihmën mjekësore dhe ankthin që e kanë kaluar gjatë dhe pas icidentit në BFI në Shkup.

Një numër i madh i të punësuarve në BFI të cilët kanë qenë “pengje” të grupit të udhëhequr nga Ibrahim Shabani, ndihmën mjekësore e kanë marrë me vonesë pas 20 orëve.
Edhe pse të shokuar nga gjendja e incidentit të djeshëm, në BFI ka pasur mundësi të depërtoj vetëm polcia e shtetit, e cila i ka lejuar dhunuesit që të bëjnë “paradë” në selinë e BFI-së.
“Pengjet” në BFI janë të pambrojtur nga dhunuesit e grupit të myftiut të shkarkuar, Ibraim Shabani i cili si myfti i Shkupit , 4 duqane të vakëfit I’a ka dhënë vëllait të vet.
Ndërkoh, shefi i kabinetit të kryetarit të BFI-së, Agron Vojnika shkruan në profilin e tij në Facebook për ndihmën mjekësore dhe ankthin që e kanë kaluar gjatë dhe pas icidentit në BFI në Shkup.
“Sot morrëm ndihmën mjeksore, pas sulmit të djeshëm kur mbi 50 persona n’a sulmuan në vendin e punës dhe me dhunë të paparë tentuan të n’a largojnë. Ndoshta të lënduar fizikisht, por morali dhe vendosshmëria janë në nivelin më të lartë”, shkruan mes tjerash Agron Vojnika

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *