Home / Lajme / Maqedoni / Këta janë emrat e 28 të arrestuarve në Kumanovë, 16 prej tyre nga Kosova

Këta janë emrat e 28 të arrestuarve në Kumanovë, 16 prej tyre nga Kosova

Shkup, 16 Maj – Bëhen publike dhe emrat e 28 persona të arrestuar si pjesëtarë të grupit të armatosur me të cilët policia Maqedonase luftoi në Kumanovë.

Sipas policisë maqedonase, 16 prej të arrestuarve janë nga Kosova.

Mes të arrestuarve janë dhe Nexhmetin Lika nga Tetova dhe Bajram Elshani nga Suhareka. Mes të arrestuarve është dhe Arsim Bajrami, polici i cili ka qëlluar njërin prej kolegëve të tij.

Sami Ukshini, i njohur si komandat Sokoli, është arrestuar të shtunën në mbrëmje në 22:30 minuta në Kumanovë.

Mes të arrestuarve janë dhe banorë të Kumanovës.

Policia thotë se po vijon identifikimin e liderëve të grupit, por është e vështirë pasi kanë identitete të ndryshme.

Ja emrat:

1. Kenan Iseni, Kumanovë

2. Fadil Fejzullahu, Kumanovë

3. Demme Shehu, Kosovë (Junik)

4. Sami Ukshini, Kosovë (Sokol)

5. Irfan Lutfi, Kumanovë

6. Arsim Bajrami, Kumanovë (policeman Vaksince)

7. Fadil Eljshani, Kosovë

8. Esat Kafekholi, Kosovë

9. Adrian Bujari, Kosovë

10. Andy Krasniqi, Kosovë (Malisheva)

11. Shefqet Habi, Kosovë

12. Lirim Demiri, Kumanovë

13. Ajrush Obadiaha, Kosovë

14. Betim Kartashi, Kosovë

15. Genci Sefa, Shqipëri

16. Lendrit Rustemi, Kosovë

17. Enver Klein, Gjermani

18. Rufki Dogani Kosovë

19. Nasuf Beqiri, Haraçinë

20. Valdet Zekaj, Kosovë

21. Bajram Elshani, Kosovë

22. Nekhmetin Lika, Tetovë

23. Lirim Krasniqi, Kosovë

24. Sevda Miftari, Kumanovë

25. Fatmir Recica, Kosovë

26. Byron Bay, Kosovë (Komandant Begu)

27. Fejzula Rushitovski, Brest

28. Besnik Aydin, Kumanovë

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *