Home / Lajme / Rajon / Lushtaku dënohet me 12 vjet burg, Selimi me 6 vjet

Lushtaku dënohet me 12 vjet burg, Selimi me 6 vjet

27 maj-Ndërsa Sylejman Selimi 6 vjet burg për dhunën ndaj dyshimtarit në qendrën e ndalimit në Likovc.Sabit Geci lirohet nga akuza për krime lufte ndaj popullatës civile.

Gjykata Themelore në Mitrovicë ka shpallur verdiktin për të akuzuarit për krime lufte në rajonin e Drenicës gjatë luftës së fundit në Kosovë.“Zëri” raporton se Sami Lushtaku është dënuar me 12 vjet burg për vrasjen e një civili shqiptar.Ndërsa Sylejman Selimi 6 vjet burg për dhunën ndaj dyshimtarit në qendrën e ndalimit në Likovc.Sabit Geci lirohet nga akuza për krime lufte ndaj popullatës civile. Sabit Geci dhe personat tjerë të akuzuar në grupin ‘Drenica’ janë liruar sot pas shpalljes së akt gjykimit të tyre në veri të Mitrovicës.Në mesin e tyre, të liruar tjerë janë: Sahit Jashari, Avni Zabeli, Hysni Thaçi, Jahir Demaku dhe Zeqir Demaku që ngarkohen për krime lufte në periudhën nga pranvera e vitit 1998 deri në muajt e parë të 1999

Gjithashtu lexo

Një polic turk është vrarë nga luftëtari i SHI-së në stacionin policor në Stamboll

Një polic turk mbrëmë është goditur me thikë për vdekje në stacionin policor në Stamboll …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *