Home / Lajme / Maqedoni / Në protestën multietnike pse nuk u këndua himni Shqiptarë

Në protestën multietnike pse nuk u këndua himni Shqiptarë

17 Maj – Sot Lsdm-ja mbajti protestën më të fuqishme opozitare pasi u bashkuan të gjitha nacionalitetet bashkë

Zoran Zaev bëri protestën më të fuqishme opozitare deri më tani, por Shqiptarët individualisht e përkrahën këtë portestë .

Duke marë parasysh përkrahjen masovike nga Shqiptarët e Maqedonisë për protestën e sotme, disa shqiptarë u zgënjyen pasi që vetëm himni Maqedonas u këndua dhe jo edhe ai i Kombit Shqiptar.

Më të zgënjyer mbetën kur hypi në binë lideri demokrat i Lsdm-së Zoran Zaev ku dha 1 minut heshtje për 8 policë të vrarë në aksionin e Kumanovës, kurse grupin Shqiptar e quajti terorista.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *