Home / Lajme / Rajon / Osmani nuk merr votat e mjaftueshme – Mustafa kryetar me aklamacion

Osmani nuk merr votat e mjaftueshme – Mustafa kryetar me aklamacion

31 maj-Ka nisur punimet kuvendi i VII zgjedhor i Lidhjes Demokratike të Kosovës. Punimet i hapi kryetari aktual Isa Mustafa, i cili propozoi rendin e ditës. Me shumice votash u miratua rendi i ditës.

Vjosa Osmani ka marr 62 vota për t’u nominuar për garën e kryetarit të LDK-së, por me këto vota ajo nuk ka arritur që t’i hyjë kësaj gare. Me këtë rast, kryetar i vetëm do të jetë kryetari aktual, Isa Mustafa, i cili do të zgjidhet në këtë post edhe për një mandat të ri me aklamacion.

Nis punimet Kuvendi VIII Zgjedhor i LDK-së

Ka nisur punimet kuvendi i VII zgjedhor i Lidhjes Demokratike të Kosovës. Punimet i hapi kryetari aktual Isa Mustafa, i cili propozoi rendin e ditës. Me shumice votash u miratua rendi i ditës.

Ky është Rendi i Ditës në Kuvendin Zgjedhor të LDK-së

Kuvendi i VIII Zgjedhor i LDK-së ka në rend dite zgjedhjen e trupave punues dhe aprovimin e rregullores së Punës së Kuvendit.

Zgjedhjen e Komisionit Verifikues

Zgjedhjen e dy procesmbajtësve

Zgjedhjen e Kryesisë së Punës

Zgjedhjen e Komisionit kandidues

Zgjedhjen e Komisionit Zgjedhor

Zgjedhjen e Komisionit Statutar

Zgjedhjen e Kryetarit të LDK-së dhe

Zgjedhjen e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së

Tërhiqet Fatmir Sejdiu, nuk kandidon për kryetar të LDK-së

Gjatë fjalimit të tij në Kuvend, Fatmir Sejdiu ka thënë se nuk do të kandidoj për kryetar të Lidhjës Demokratike të Kosovës.

Gjithashtu lexo

Emigranti shqiptar gjen portofolin me dollarë në New York dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *