Home / Lajme / Maqedoni / Policët e Gostivarit kapen duke fjetur

Policët e Gostivarit kapen duke fjetur

24 maj-Më tej, një polic nga Shkupi ka vepruar në kundërshtim me rregullat e Ministrisë, një polic në Gjorçe Petrov ka prishur rendin dhe qetësinë publike duke marrë pjesë në rahje.Një polic në Gazi Babë është takuar duke qëndruar në karrige i shtrirë dhe nuk i ka përshëndetur eprorët. Në ndërkohë dy Polic nga Gotivari janë takuar se si flenë në vendin e punës.

Edhe pjesëtarë të Policisë janë bërë pjesë e kronikës së zezë. Ata Me veprimet e tyre kanë thyer ligjin edhe atë në vendin e punës. SIpas Ministrisë së Punëve të Brendëshme jatë javës së kaluar pas procedurës së zbatuar disiplinore, janë miratuar 15 vendime kundër 15 të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme.Dymbëdhjetë të punësuarve u është shqiptuar dënim me para, dy të punësuarve masa ndalesë e procedurës dhe një të punësuari paralajmërim me shkrim.Vendimet janë marrë për shkak të shkeljeve të kryera gjatë punës, në pajtim me dispozitat nga Marrëveshja kolektive të MBP-së. Në një raport të publikuar nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendëshme bëhet e ditur se një polic është dënuar në Kriva Pallankë se ka qenë pjesëmarrës në një rahje. Më tej, një polic nga Shkupi ka vepruar në kundërshtim me rregullat e Ministrisë, një polic në Gjorçe Petrov ka prishur rendin dhe qetësinë publike duke marrë pjesë në rahje.Një polic në Gazi Babë është takuar duke qëndruar në karrige i shtrirë dhe nuk i ka përshëndetur eprorët. Në ndërkohë dy Polic nga Gotivari janë takuar se si flenë në vendin e punës.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *