Home / Lajme / Maqedoni / Polici Besnik Bela nuk është i vrarë

Polici Besnik Bela nuk është i vrarë

Kumanovë, 10 maj – I pari që u raportua të jetë vrarë është Isamedin Osmani, ndërsa polici tjetër shqiptar Besnik Bela nuk është i vrarë por i plagosur lehtë .

Në mesin e pesë policëve të njësisë maqedonase të vrarë mbrëmë, është vetëm një pjesëtar i kombësisë shqiptare.

I pari që u raportua të jetë vrarë është Isamedin Osmani, ndërsa polici tjetër shqiptar Besnik Bela nuk është i vrarë por i plagosur lehtë .

Bela është pjesëtar i njësisë speciale të policisë maqedonase.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *