Home / Lajme / Maqedoni / Polici lëshoi vendin e punës, për t

Polici lëshoi vendin e punës, për t

6 maj-Protestuesit për momentin po gjenden përpara dyerve të Qeverisë, dhe shumë njerëz po kalojnë në pjesën e oborrit të Qeverisë, të cilën po e mbron një kordon nga njësiti i “Speciallcave”.

Zyrtari policor ka hapur rrethojnë përpara Qeverisë për demonstruesit që ata të mund të futen në oborrin e godinës Qeveritare dhe ka lëshuar vendin e punës. Qytetarët kanë hyrë në oborr dhe kanë përqafuar policinë deri sa po zgjat protesta e shkaktuar nga incizimet e publikuara sot nga opozita.

Protestuesit për momentin po gjenden përpara dyerve të Qeverisë, dhe shumë njerëz po kalojnë në pjesën e oborrit të Qeverisë, të cilën po e mbron një kordon nga njësiti i “Speciallcave”.

Zaev: I dashur polic ju jeni një njeri i madh
1

in Maqedoni 05/05/2015 0

Zoran Zaev në statusin e tij në Facebook ka publikuar veprimin e policit i cili vendosi për të lëvizur gardhin dhe të lejojë qytetarët për të protestuar në mënyrë paqësore.

Për aktin e tij Zaev ka shkruar:

I dashur Polic

Në vendin tonë ky është një numër i madh i njerëzve që jetojnë pas një NJERIU. Vetëm pak janë ata nga kreu i pushtetit të cilët kanë vrarë një njeri në vetvete. Ju jeni ai nga i cili sot keni dal në dritë njeriu më i madh me germën më të madhe ,,NJ “, një njeri i zemrës dhe shpirtit të madh, njeri i ndershëm me të gjitha karakteristikat e njeriut dhe virtyteve. Ju që keni emrin dhe mbiemrin , sot quhesh NJERI dhe HEROJ. Të jeni krenar me veten, se me ju janë krenar e gjithë Maqedonia. Ju sot jeni bërë më i madhi më humani me veprën me të madhe që dikush mund ta bëjë një veprim të tillë që ngre shpresën e një të nesërme më të mirë për vendin tonë. Mos u shqetësoni, ju nuk do të jeni të vetëm me njerëzimin tuaj. Unë jam i bindur se shembulli juaj do të pasohet nga shumë policë dhe administratorë, për shkak se një numër i madh i atyre që me shpirt të pastër e duan Maqedoninë dhe të cilët me kokën e tyre mendojnë për të ardhmen e vet dhe të fëmijëve të tyre. Janë të numëruara ditët e regjimit të këtij pushteti. Prandaj, ju nuk keni arsye për t’u frikësuar për të ardhmen tuaj. Ju ndoshta e dini mirë se çfarë janë ata nga maja e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ata që i kanë shërbyer. Nëse ju do të gjobiteni, pezulloheni ose do të shkarkoheni, sigurohuni që vendi juaj i vërtetë përsëri juve do të ju pres, por policia që do të mbrojë popullin, jo të policisë që ngrihet kundër popullit. FALEMINDERIT POLIC. FALEMINDERIT TË GJITH REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *