Home / Lajme / Maqedoni / Policia ka arrestuar protestues para Qeverisë

Policia ka arrestuar protestues para Qeverisë

5 maj-2 topa të ushtrisë janë sjellë, por nuk janë përdorur. Qytetarët ende protestojnë. Flamujt që janë ulur nga protestuesit, policia i ka ngritur sërish. Disa protestues janë të lënduar, është raportuar për lëndime edhe të gazetarëve dhe fotoreporterëve

Disa persona janë arrestuar para Qeverisë pasi kordoni policor mori ofenzivë duke i shtyrë qytetarët larg nga objekti i Qeverisë. Në rrugën “Ilindenska” tanimë nuk ka protestues pasi policia i shpërndau pas semaforëve të “Ilindenskës” dhe drejt urës “Goce Dellçev”.

2 topa të ushtrisë janë sjellë, por nuk janë përdorur. Qytetarët ende protestojnë. Flamujt që janë ulur nga protestuesit, policia i ka ngritur sërish. Disa protestues janë të lënduar, është raportuar për lëndime edhe të gazetarëve dhe fotoreporterëve

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *