Home / Lajme / Maqedoni / PPD: TE DIHET

PPD: TE DIHET

06 Maj – PPD-ja nuk do të toleroje që Flamuri kombëtar të ngelë vetëm dekor tranzitor e pastaj të harohet, siç na ka ndodhur më parë.

TË DIHET
Gjatë protestave të organizuara nga qytetarët e revoltuar kundër politikës antiqytetare dhe kriminogene të qeverisë, protestuesit Shqiptarë e mbajnë Flamurin Kombtarë, kjo situatë na obligon që ta ngremë në të ardhmen Flamurin kombëtar si Flamur Shtetëror dhe ta shprehe funksionalisht shtetëformësinë e Shqiptarëve në RM.
PPD-ja nuk do të toleroje që Flamuri kombëtar të ngelë vetëm dekor tranzitor e pastaj të harohet, siç na ka ndodhur më parë. PPD-ja u garanton Shqiptarëve se do të qëndroje pas Flamurit për ta zyrtarizuar plotësisht në gjithë teritorin e shtetit . Në asnjë moment nuk do të heqim dorë nga kërkesat reale të Shqiptarëve. Këta aspirata janë politikë avancuese e PPD-së me të cilat veprime politike do të relaksohen antagonizmat në mes multi etniteteve në shtet që secili etnitet të ndihet i barabartë, dhe të kontriboje në zhvillimin ekonomik për një jetë më të mirë.
Kryetari i PPD-së Nexhat Bexheti

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *