Home / Lajme / Maqedoni / VMRO-PP kërcënon LSDM me kundër “bomba”

VMRO-PP kërcënon LSDM me kundër “bomba”

Shkup, 30 Maj – Partia VMRO-Popullore në fazën e ardhshme do të flas në lidhje me dokumentet që Zoran Verushevskit ia ka dhënë Lubco Georgievskit. Ai dokumenton dhe çështjet që janë krejtësisht kundër liderit të tyre të atëhershëm, Branko Cërvenkovskiy.

VMRO-PP e Lubço Georgievskit reagon ndaj paralajmërimeve në rrjetet sociale se “bomba” tjetër do të referohet në bashkëpunimin e Georgievskit me qeverinë e Nikolla Gruevskit.

“VMRO – Partia Popullore është e lodhur nga mjerimi me mënyrën në të cilën reketarët politikë nga LSDM-ja për herë të dytë tregojnë një kërcënim publik për VMRO-PP, të Lubço Georgievskit, se kanë bisedat e tij inkriminuese me njerëzit në pushtet. VMRO – Partina Popullore i bën thirrje publike udhëheqësit të LSDM-së sa më shpejt që të jetë e mundur që të publikojë të gjitha bisedat që kanë karakter të kësaj natyre”, thuhet në deklaratën e VMRO-PP.

VMRO-PP insiston në dy gjëra:

“Të publikohen pothuajse të gjitha bisedat e Lubço Georgievskit në vazhdimësi që nga viti 2003 dhe deri më sot, ku ka pasur me ndonjë përfaqësues të qeverisë. Ne ju garantojmë se kjo nuk do të ju merr shumë kohë dhe hapësirë.

Gjithashtu do të publikohet dhe datat kur ata kanë biseduar.

Partia VMRO-Popullore në fazën e ardhshme do të flas në lidhje me dokumentet që Zoran Verushevskit ia ka dhënë Lubco Georgievskit. Ai dokumenton dhe çështjet që janë krejtësisht kundër liderit të tyre të atëhershëm, Branko Cërvenkovskiy. Por ne jemi gjithashtu të gatshëm dhe me kënaqësi të tregojmë për përmbajtjen e bisedave të shumta telefonike ndërmjet zyrtarëve të lartë të LSDM-së dhe gazetarëve, ku Verusevski ia ka lëshuar kryetarit tonë për të dëgjuar fillimisht në banesën e tij në lagjen e Aerodromit.

VMRO – Partia Popullore është thellësisht i bindur se Verusevski më shumë se 20 vjet ka përgjuar njerëzit nga pushteti dhe nga opozita dhe me këtë fatin e tyre dhe karrierën profesionale i ka vendosur peng të një njeriu ose një grupi të ngushtë të njerëzve.

Në këtë praktikë krejtësisht jodemokratike që shkel të drejtat themelore të njeriut, ne mendojmë që kjo duhet të marr fund dhe do të përfundojë në R. Maqedoni”, thuhet në deklaratën e VMRO-PP.

Gjithashtu lexo

Rikthimi i madh i PDSH dhe Menduh Thaçit – (FOTO)

Paralajmërimi për hyrjen Partinë Demokratike Shqiptare të Menduh Thaçit në Qeveri të Maqedonisë ka shkaktuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *