Home / Lajme / Maqedoni / Aksioni ekologjik ‘Ta pastrojmë Tetovën’

Aksioni ekologjik ‘Ta pastrojmë Tetovën’

5 qershor-Rruajtja e mjedisit jetësor është detyrë e gjithsecilit prej nesh, andaj komuna e Tetovës në mënyrë aktive ka përkrahur dhe do të përkrahë iniciativat qytetare dhe institucionale që në mënyrë direkte do të kontribojnë në rruajten e ambientin jetësor.

Dita ndërkombëtare e mjedisit jetësor në komunën e Tetovës filloi sot që herët në mëngjes me aksionin ekologjik “Të pastrojmë Tetovën”, i cili u relaizua në Banjën e Tetovës. Punëtorët e NPK Tetova, nxënës të shkollave fillore, studentë dhe qytetarë, pastruan rrugën e cila shpie në Banjën e qytetit, me ç’rast u bë pastrimi i mbeturinave, mbjellja e fidaneve të drunjve si dhe vendosja e koshave për mbeturina.
Rruajtja e mjedisit jetësor është detyrë e gjithsecilit prej nesh, andaj komuna e Tetovës në mënyrë aktive ka përkrahur dhe do të përkrahë iniciativat qytetare dhe institucionale që në mënyrë direkte do të kontribojnë në rruajten e ambientin jetësor.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *