Home / Lajme / Maqedoni / Donacion biçikletash për qytetin e Shkupit

Donacion biçikletash për qytetin e Shkupit

19 qershor-Donacionin do ta pranojë kryetari i qytetit të Shkupit, Koce Trajanaovski, ndërsa ndahet në suaza të fushatës aktuale për përmirësimin e infrastrukturës së çiklizmit dhe ngritjen e vetëdijes publike për biçikletën si mjet transporti në Shkup.

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë – LAMM sot për qytetin e Shkupit do të dhurojë 35 biçikleta, të cilat do të vendosen në stacionet e biçikletave në qytet.

Donacionin do ta pranojë kryetari i qytetit të Shkupit, Koce Trajanaovski, ndërsa ndahet në suaza të fushatës aktuale për përmirësimin e infrastrukturës së çiklizmit dhe ngritjen e vetëdijes publike për biçikletën si mjet transporti në Shkup.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *