Home / Lajme / Maqedoni / Drejtorët e FSSHM drejtpërdrejtë me të siguruarit në Tetovë

Drejtorët e FSSHM drejtpërdrejtë me të siguruarit në Tetovë

25 qershor-Ata do ta kalojnë pjesën më të madhe nga dita e punës me të punësuarit në shërbimin rajonal dhe të siguruarit.

Drejtorët e Fondit për Sigurim Shëndetësor Sasho Stefanovski dhe Orhan Ramadani, së bashku me ekipin profesional të Fondit vazhdojnë me zbatimin e projektit të ri “Drejtorët e FSSHM drejtpërdrejtë me të siguruarit”, me vizitë në shërbimin rajonal në Tetovë.

Ata do ta kalojnë pjesën më të madhe nga dita e punës me të punësuarit në shërbimin rajonal dhe të siguruarit.

Në suaza të vizitës, drejtorët e FSSHM-së do ta vizitojnë edhe stacionin e ri të sapohapur të farmacisë në fshatin Pallaticë.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *