Home / Lajme / Maqedoni / Festival humanitar i bukës

Festival humanitar i bukës

19 qershor-Në festival, furëtarë dhe burektore do t’i dhurojnë prodhimet e veta të cilat do të ofrohen në licitim. Mjetet e grumbulluara do të dedikohen për fëmijët pa prundër dhe kujdes prindëror nga SOS fshati i fëmijëve dhe për Shtëpinë “11 Tetori”.

Nën moton “Bëhu i mirë si buka” sonte në Shkup do të mbahet festivali i katërt me radhë humanitar i bukës.

Festivali mbahet nën organizim të shoqatës humanitare “Mbretëresha Esma dhe Stevo Teodosievski” dhe asociacionit ballkanik për turizëm alternativ “Ballkania”.

Në festival, furëtarë dhe burektore do t’i dhurojnë prodhimet e veta të cilat do të ofrohen në licitim. Mjetet e grumbulluara do të dedikohen për fëmijët pa prundër dhe kujdes prindëror nga SOS fshati i fëmijëve dhe për Shtëpinë “11 Tetori”.

Në këtë manifestim, me prodhime të veta furrtarie do të jenë të pranishme edhe bashkësitë nga Maqedonia, ndërsa pjesëmarrje paralajmëruan edhe disa ambasada.

Mbajtja e manifestimit ndihmohet nga Agjencia për mbështetje dhe promovim të turi

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *