Home / Lajme / Maqedoni / FMN prej nesër në vizitë të Maqedonisë

FMN prej nesër në vizitë të Maqedonisë

28 qershor-Ekipi në fund prej misionit do t`i publikoj përfundimet preliminare, dhe do të përgatis edhe një raport të tërësishëm mbi të cilin do të diskutohet në një mbledhje të Bordit Ekzekutiv të FMN-së me datën që do të përcaktohet më vonë.

Një ekip i FMN-së i udhëhequr nga Jesmin Rahman, gjatë dy javëve të ardhshme do të përgatisë raportin vjetor për ekonomisë e Maqedonisë.

Ekipi në fund prej misionit do t`i publikoj përfundimet preliminare, dhe do të përgatis edhe një raport të tërësishëm mbi të cilin do të diskutohet në një mbledhje të Bordit Ekzekutiv të FMN-së me datën që do të përcaktohet më vonë.

Këto kontrolle janë pjesë e mbikëqyrjeve të rregullta të Fondit në 118 vende anëtare.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *