Home / Lajme / Maqedoni / Izet Zeqiri zgjidhet anëtar i ASHAM

Izet Zeqiri zgjidhet anëtar i ASHAM

18 qershor-Në profilin e tij në Facebook, Zeqiri falënderonte për zgjedhjen e tij si akademik korrespondent në Akademinë e Shkencave të Maqedonisë, kolegët e tij shqiptarë Alajdin Abazin, Abdylmenaf Bexheti, Luan Starovës, por edhe këshillin mësimoro-shkencor të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë pranë universitetit të Evropës Juglindore, ku ai ligjëron

Akademikëve shqiptarë i është shtuar nga sot edhe emri i profesorit Izet Zeqiri. Profesor Izet Zeqiri është përzgjedhur në kuadër të konkursit të fundit, për akademikë. Izet Zeqiri, është i njohur jo vetëm për kontributin e tij në Shkencë, në lëmin e ekonomisë, por edhe për rolin e tij në politik, veçanërisht gjatë kohës së tij si deputet, duke gëzuar një mbështetje të gjerë në popullatë, veçanërisht atë shqiptare. Në profilin e tij në Facebook, Zeqiri falënderonte për zgjedhjen e tij si akademik korrespondent në Akademinë e Shkencave të Maqedonisë, kolegët e tij shqiptarë Alajdin Abazin, Abdylmenaf Bexheti, Luan Starovës, por edhe këshillin mësimoro-shkencor të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë pranë universitetit të Evropës Juglindore, ku ai ligjëron

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *