Home / Lajme / Maqedoni / Meren vesh për të vazhduar dialogun

Meren vesh për të vazhduar dialogun

19 qershor-
“Ne liderët e partive kryesore politike sot u dakorduam që edhe një herë t’i përkushtohemi marrëveshjes së 2 qershorit dhe të vazhdojmë me bisedimet deri në zbatimin e saj në nivel liderësh më 29 qershor.

Pas një orë bisedime, liderët e partive politike kanë përfunduar takimin. Asnjëri nuk u pronocuart për mediat dhe në vend të kësaj ata dolën me komunikatë të përbashkët.

“Ne liderët e partive kryesore politike sot u dakorduam që edhe një herë t’i përkushtohemi marrëveshjes së 2 qershorit dhe të vazhdojmë me bisedimet deri në zbatimin e saj në nivel liderësh më 29 qershor.

Ne poashtu mbështesim menaxhimin transparent nga ana e BE-së në tekstin e kësaj marrëveshje dhe gjitha rekomandimet specifike lidhur me sistemin reformues në kuadër të sundimit të së drejtës e të cilat do të aplikohen në interes të qytetarëve”, thuhet në Deklaratën e përbashkët të partive.

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *