Home / Lajme / Maqedoni / Në vjeshtë fillon gjykimi i grupit të Kumanovës

Në vjeshtë fillon gjykimi i grupit të Kumanovës

8 qershor-Lënda kundër tyre ka qenë e madhe, ka pasur shumë materiale, dhe e gjithë kjo nuk ka mundur që ne një procedurë të shpejtë të përpunohet përderisa në tërësi nuk hetohet secili segment para se në tërësi të shkruhet akti për veprat për të cilën janë arrestuar.

Në shtator pritet që të arrestuarit nga grupi i Kumanovës të ulen në bankën e të akuzuarve në Gjykatën Themelore Shkupi 1, ku do të gjykohen për terrorizëm, shkruan Plusinfo.

Lënda kundër tyre ka qenë e madhe, ka pasur shumë materiale, dhe e gjithë kjo nuk ka mundur që ne një procedurë të shpejtë të përpunohet përderisa në tërësi nuk hetohet secili segment para se në tërësi të shkruhet akti për veprat për të cilën janë arrestuar.

Këto persona në paraburgim do të qëndrojnë më së paku edhe 60 ditë, thuan nga Prokuroria.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *