Home / Lajme / Maqedoni / Përkujtim Mitasim Bejtulai

Përkujtim Mitasim Bejtulai

18/06-Një vit pa bashkëshortin, babanë, gjyshin, vëllanë dhe mikun tonë.
I vdekuri ynë asnjëherë nuk është i vdekur për neve përderisa nuk e harrojmë.

Një vjet pa më të dashurin tonë

Haxhi Mitasim Bejtulai

(30.10.1956-18.06.2014)

Një vit pa bashkëshortin, babanë, gjyshin, vëllanë dhe mikun tonë.

I vdekuri ynë asnjëherë nuk është i vdekur për neve përderisa nuk e harrojmë.
I gjallë je në kujtime.Të qoftë i lehtë dheu
Pusho i qetë.
Amin.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *