Home / Lajme / Maqedoni / ReMall me parking të ri

ReMall me parking të ri

15 qershor-Kështu, qendra tregtare Remall do të pasurohet edhe me mbi 60 vende të reja parkimi, me çka kjo është edhe një pasuri për qytetin e tetovës cila ka parkingje të pamjaftueshme. Udhëheqësit e kësaj qendre tregtare janë duke bërë regullimin e parkimeve të reja të cilët do të jenë në pjesën e jashtme krahas dy kateve nëntokësore, njofton Tv Koha

Vazhdojnë befasitë në qendrën tregtare Remall.Gjithnjë duke dashur që konsumatorët, vizitorët dhe klientët që të kenë qajse më të lehtë në këtë qendër tregtare vazhdimisht punohet që të ketë ndryshime pë rata që vendosin që të vizitojnë këtë qendër. Pronarët dhe stafi menaxhues I qendrës Remall ka vijuar me punët rreth rregullimin të pjesës së parme të kësaj qendre me qëllim që të rregullohet edhe qasja më e lehtë në këtë qendër duke rregulluar edhe një parking të ri, raporton Tv Koha.
Kështu, qendra tregtare Remall do të pasurohet edhe me mbi 60 vende të reja parkimi, me çka kjo është edhe një pasuri për qytetin e tetovës cila ka parkingje të pamjaftueshme. Udhëheqësit e kësaj qendre tregtare janë duke bërë regullimin e parkimeve të reja të cilët do të jenë në pjesën e jashtme krahas dy kateve nëntokësore, njofton Tv Koha

Ndryshe në këtë qendër tregëtare mund të gjeni edhe shumë brende të njohurë për veshëmbathje, super market gjigant, këndin për fëmijët restorante , lojra për fëmijë si dhe video lojra.Tv Koha-Tetovë

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *