Home / Lajme / Rajon / Selimi: Tentim për t’iu ngarkuar shqiptarëve pastrimin etnik

Selimi: Tentim për t’iu ngarkuar shqiptarëve pastrimin etnik

26 qershor-“Kjo gjykatë po tenton t’ia ngarkoj shqiptarëve pastrimin etnik, a kemi bërë spastrim etnik. Duhet të kemi trimëri jo për ta shtrirë kokën, por për të kundërshtuar padrejtësitë”, tha ai.

Deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi ka thënë se me Gjykatën Speciale nuk po lëndohet vetëm UÇK-ja, por lëndohet lufta e shenjtë dhe e ardhmja e shtetit tonë.

Ai shtoi se kundërshtimi ynë për një gjykatë të tillë nuk është kundërshtim ndaj drejtësisë, por ndaj padrejtësisë.

“Kjo gjykatë po tenton t’ia ngarkoj shqiptarëve pastrimin etnik, a kemi bërë spastrim etnik. Duhet të kemi trimëri jo për ta shtrirë kokën, por për të kundërshtuar padrejtësitë”, tha ai.

Gjithashtu lexo

Bashkimi emocional pas 3 vjetësh, i fëmijës së rrëmbyer nga ISIS, me familjen e tij (Video)

Një djalë 12-vjeçar jazidi është bashkuar me nënën e tij në Kanada tre vjet pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *