Home / Lajme / Maqedoni / Shipkovicë:Konfiskohen 150 kuti plastike me bimë të panjohur

Shipkovicë:Konfiskohen 150 kuti plastike me bimë të panjohur

26 qershor-Përveç kësaj në objektin ndihmëse të shtëpisë, gjetën edhe 46 thasë me tokë në të cilën ka qenë 51 bimë të panjohur e gjelbër me një lartësi në mes të 10 dhe 15 centimetra.Të gjitha materialet janë marrë për analizë. Ndryshe H.R. dje është raprtuar se ka ushtruar dhunë ndaj prindërve të tij, dhe dyshohet se ka djegur hambarin e tyre që ka pasur ushqim.

Mbrëmë policia e Tetovës ka kryer kontrolle në shtëpinë ndihmëse të 73-vjeçarit Z.R në Shipkovicë, ku gjatë kontrollit në konsultim dhe koordinim me prokurorin publik, në ballkon të dhomës në katin e tretë të shtëpisë që shfrytëzonte djali i tij 42-vjeçari H.R janë gjetur 150 kuti plastike të kosit të mbushura me tokë , nga të cilat 5 kishin bimë të panjohur e gjelbër me një lartësi prej rreth 3 centimetra, dhe një kuti plastike me farë bimore të panjohur, .

Përveç kësaj në objektin ndihmëse të shtëpisë, gjetën edhe 46 thasë me tokë në të cilën ka qenë 51 bimë të panjohur e gjelbër me një lartësi në mes të 10 dhe 15 centimetra.

Të gjitha materialet janë marrë për analizë. Ndryshe H.R. dje është raprtuar se ka ushtruar dhunë ndaj prindërve të tij, dhe dyshohet se ka djegur hambarin e tyre që ka pasur ushqim.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *