Home / Lajme / Maqedoni / Të gjithë liderët arrijnë në Bruksel

Të gjithë liderët arrijnë në Bruksel

10 qershor-Ajo që është e sigurtë është se Han ka kohë për marrëveshje, deri në orën 17:30-18:00, sepse më vonë ka aktivitete të tjera. Kjo do të thotë se eurokomisari për negociata për zgjerim ka ndarë pesë orë e gjysmë për marrëveshje, e cila pritet sot të jetë përfundimtare.

Të gjithë liderët e 4 partive politike aktualisht kanë arritur në Bruksel, ku zhvillohen bisedimet kyçe për zgjidhjen e krizës politike.

Pas “takimeve bilaterale” me Zaevin dhe Gruevskin, rreth orës 13:00 pritet katërshja e liderëve politikë nga Maqedonia, plus Han dhe Vajgëll të ulen në tryezë të përbashkët dhe të dakordohen për t’i vënë fund krizës politike. Ajo që është e sigurtë është se Han ka kohë për marrëveshje, deri në orën 17:30-18:00, sepse më vonë ka aktivitete të tjera. Kjo do të thotë se eurokomisari për negociata për zgjerim ka ndarë pesë orë e gjysmë për marrëveshje, e cila pritet sot të jetë përfundimtare.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *