Home / Lajme / Maqedoni / Tetovë, rrihet 15 vjeçari nxënës i shkollës fillore ‘Kiril dhe Metodij

Tetovë, rrihet 15 vjeçari nxënës i shkollës fillore ‘Kiril dhe Metodij

3 qershor-
Sulmuesi mori nga xhepi dhe boks prej metali dhe disa herë ë ka goditur në mënyrë të përsëritur në kokë dhe në trup, duke i shkaktuar atij lëndime të dukshme, pas të cilës ai u transferua dhe hospitalizuar në Spitalin Klinik të Tetovës, kurse tre personat që e sulmuan menjëherë kanë ikur nga vendi i ngjarjes.

15 vjeçari nxënës në shkollën fillore të Tetovës “Kiril dhe Metodij” nga f.Saraqinë, dje rreth orës 09:40minuta, deri sa ishte bashkë me shokët në oborrin e shkollës, pa asnjë shkak dhe arsye është sulmuar nga moshatarë i tij nga Reçica e Vogël, ndryshe nxënës i një shkolle tjetër të Tetovës i cili erdhi këtu së bashku me dy persona të panjohur në moshë të ngjashme.

Sulmuesi mori nga xhepi dhe boks prej metali dhe disa herë ë ka goditur në mënyrë të përsëritur në kokë dhe në trup, duke i shkaktuar atij lëndime të dukshme, pas të cilës ai u transferua dhe hospitalizuar në Spitalin Klinik të Tetovës, kurse tre personat që e sulmuan menjëherë kanë ikur nga vendi i ngjarjes.

Megjithatë, në një kohë të shkurtër sulmuesit janë identifikuar dhe të shoqëruar nga prindi, në konsultim me prokurorin publik janë thirrur në Stacionin Policor Tetovë, kanë diskutuar me të dy, i është marr boksi metalik dhe janë ndërmarrë të gjitha masat dhe aktivitetet për sqarimin e plotë të rastit

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *