Home / Lajme / Rajon / Thaçi: Të përfundojmë edhe këtë proces jo të lehtë

Thaçi: Të përfundojmë edhe këtë proces jo të lehtë

26 qershor-Sipas tij, e gjithë kjo po ndodh pas gjithë gjykimeve të UNMIK-ut, nga Tribunali i Hagës… – kjo është hera e pestë që po kërkohet të gjykohen luftëtarët e UÇK-së.

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka theksuar se për të pastruar luftën tonë dhe për të dëshmuar se nuk kemi asgjë çfarë të fshehim dhe për të ruajtur aleancën me miqtë tanë, duhet votuar Gjykatën Kushtetuese.

“Sot jemi mbledhur për të përfunduar një proces jo të lehtë, jo aq të dashur”, ka thënë Thaçi.

Sipas tij, e gjithë kjo po ndodh pas gjithë gjykimeve të UNMIK-ut, nga Tribunali i Hagës… – kjo është hera e pestë që po kërkohet të gjykohen luftëtarët e UÇK-së.

“Nevoja jonë është që të pastrohemi nga ky etiketim i panevojshëm dhe i padrejtë”, ka vlerësuar Thaçi

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *