Home / Lajme / Maqedoni / Anketa e IRI: Kryesojnë VMRO-ja dhe BDI-ja

Anketa e IRI: Kryesojnë VMRO-ja dhe BDI-ja

8 korrik-Në Nikolla Gruevskin besojnë 18 për qind e të anketuarve, ndërsa te Zoran Zaev besojnë 7 për qind e të anketuarve. Te Ali Ahmeti sipas kësaj ankete, 6 për qind e të anketuarve besojnë, ndërsa te Menduh Thaçi vetëm 2 për qind.

Sipas Anketës së realizuar nga IRI, VMRO-DPMNE edhe më tej udhëheq para LSDM-së. Sipas kësaj ankete VMRO-DPMNE ka rejting më të lartë se LSDM me 23 për qind besim midis qytetarëve, përkundër LSDM-së të cilës i besojnë 11 për qind e të anketuarve. BDI sipas kësaj ankete ka rejting 7 për qind, kurse PDSH 3 për qind.

Në Nikolla Gruevskin besojnë 18 për qind e të anketuarve, ndërsa te Zoran Zaev besojnë 7 për qind e të anketuarve. Te Ali Ahmeti sipas kësaj ankete, 6 për qind e të anketuarve besojnë, ndërsa te Menduh Thaçi vetëm 2 për qind.

Anketa është realizuar nga 6 deri me 15 qershor

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *