Home / Lajme / Maqedoni / Edukimi i të rinjve për dëmin nga alkooli, droga dhe cigaret

Edukimi i të rinjve për dëmin nga alkooli, droga dhe cigaret

24 korrik-
Aktiviteti për parandalimin e varësisë është në organizim të SPB Shkup, Sektori për parandalim dhe Stacioni policor Karposh, në bashkëpunim me ISHP Shtëpia e shëndetit Shkup dhe Komuna Karposh.

Informimi i të rinjve për pasojat e dëmshme nga konsumimi i alkoolit, drogës dhe cigareve dhe për ndikimin negativ të tyre mbi zhvillimin e personit të ri sot do të mbahet në sheshin Delfina në lagjen Vllae të Shkupit.

Aktiviteti për parandalimin e varësisë është në organizim të SPB Shkup, Sektori për parandalim dhe Stacioni policor Karposh, në bashkëpunim me ISHP Shtëpia e shëndetit Shkup dhe Komuna Karposh.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *