Home / Lajme / Maqedoni / Kampi “GLOW” në Wilson

Kampi “GLOW” në Wilson

24 korrik-Kryetarja Arifi, në fjalë rasti foli për rolin e gruas në tërësi, për progresin që i jep avancimi i rolit të gruas shoqërive, për faktorizimin dhe përkrahjen e gruas në të gjithë segmentet shoqërore.
Të pranishmit në fjalë rasti i përshëndeti edhe ambasadori i SHBA-ve në vend z.Jess Baily.

Në ambientet e shkollës amerikane “Woodrow Wilson” sot u bë prezentimi i klubit “GLOW” dhe kampit “GLOW”. Vajzat udhëheqin botën tonë apo “GLOW” është një organizatë e dizajnuar të zhvillojë potencialin e brendshëm të grave të reja në Republikën e Maqedonisë, duke ju ofruar atyre shkathtësitë dhe njohuritë e duhura për t’u bërë pjesë e lidershipit ne komunitetet e tyre.

Kryetarja Arifi, në fjalë rasti foli për rolin e gruas në tërësi, për progresin që i jep avancimi i rolit të gruas shoqërive, për faktorizimin dhe përkrahjen e gruas në të gjithë segmentet shoqërore.
Të pranishmit në fjalë rasti i përshëndeti edhe ambasadori i SHBA-ve në vend z.Jess Baily.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *