Home / Lajme / Maqedoni / Ligji i ri për ndërtim: Patjetër të ketë parkingje për biçikleta

Ligji i ri për ndërtim: Patjetër të ketë parkingje për biçikleta

21 korrik-
Gjithashtu ata kanë për oblihim të ndërtojnë edhe hapërsira parkimi për biçikleta në afat prej gjashtë muajsh prej kur ka hyrë në fuqi Ligji

Nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve (MTL), në lidhje me ndryshimet në Ligjin për ndërtim potencojnë se në Ligjin në fjalë qëndron detyrim që gjatë ndërtimit të ndërtesave për banim të ndërtohen hapësira të projektuara ku mund të kenë qasje edhe personat me invaliditet.

Gjithashtu ata kanë për oblihim të ndërtojnë edhe hapërsira parkimi për biçikleta në afat prej gjashtë muajsh prej kur ka hyrë në fuqi Ligji.

Ligji parasheh dënime në të holla për gjitha subjektet që nuk do ta respektojnë këtë rregullativë.

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *