Home / Lajme / Maqedoni / MPB do të punësojë 600 polic të rinj, 5 në Tetovë

MPB do të punësojë 600 polic të rinj, 5 në Tetovë

10 korrik-Në stacionet policore në Strugë dhe Dibër do të punësohen 15 polic, 10 në Strumicë dhe kah 5 përmbarues në stacionet policore në Resnje, Tetovë, Gostivar dhe Sht

Ministria e punëve të brendshme ka paraqitur një konkurs publik për pranimin e 600 policëve të rinj. Ashtu si përmendet në konkursin në Sektorin e ministrisë së punëve të brendshme në Shkup do të punësohen 435 polic.
Nevojiten 20 polic në stacionet policore në Manastir, Ohër, Veles dhe Kumanovë, përderisa 25 janë të nevojshëm për stacionin policor në Gjevgjeli.
Në stacionet policore në Strugë dhe Dibër do të punësohen 15 polic, 10 në Strumicë dhe kah 5 polic në stacionet policore në Resnje, Tetovë, Gostivar dhe Shtip.
Kandidatët e përzgjedhur, informoi sot MPB, do të nënshkruajnë kontratë për aftësim themelor për kandidatët për polic në afat prej një viti, e cila do të realizohet në Qendrën për edukim në kuadrin e ministrisë së punëve të brendshme.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *