Home / Lajme / Maqedoni / Naser Eshtrefi dënohet me 14 vjet burg

Naser Eshtrefi dënohet me 14 vjet burg

7 korrik-
“Në seancën kryesore të djeshme prokurori publik dhe mbrojtësi i të akuzuarit i thanë argumentet përfundimtare, dhe pas këshillimit. këshilli kompetent gjyqësor sjell vendim që i akuzuari shpallet fajtor për krimin e vrasjes sipas nenit 123 paragrafi 1 i Kodit Penal.

Gjykata Themelore Shkup 1 – Shkup gjykoi me 14 vjet burg 20-vjeçarin Naser Eshtrefi për vrasjen e 18-vjeçarit Angel Petkovski nga Shkupi.

“Në seancën kryesore të djeshme prokurori publik dhe mbrojtësi i të akuzuarit i thanë argumentet përfundimtare, dhe pas këshillimit. këshilli kompetent gjyqësor sjell vendim që i akuzuari shpallet fajtor për krimin e vrasjes sipas nenit 123 paragrafi 1 i Kodit Penal. Këshilli ka marrë parasysh rrethanat lehtësuese dhe i pandehuri është dënuar me 14 vjet burg, dhe gjithashtu i është zgjatur paraburgimi i tij deri sa të ketë një vendimi të formës së prerë “, informuan nga Gjykata.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *