Home / Lajme / Maqedoni / Raporti i DAP-it, qytetarët 280 milion borxh shtetit

Raporti i DAP-it, qytetarët 280 milion borxh shtetit

13 korrik-Në listë mund të shihen shumë kompani të njohura nga sektorë të ndryshëm por edhe disa institucione publike si Pyjet e Maqedonisë, Radio Televizioni i Maqedonisë, Ndërmarrja publike për Menaxhim me objekte sportive dhe për Radiodifuzion që së bashku i kanë borxh DAP-it afro 14 milion euro

Mbi 3500 qytetarë, firma dhe institucione publike i kanë borxh Drejtorisë për Të ardhura publike. Më saktësisht borxhi i përgjithshëm i tyre arrin afro 280 milion euro për shkak të mos pagesës së tatimeve, kontributeve sociale, akcizave, doganave, TVSH-së. Në listën e zezë të borxhlinjve që nuk kanë përmbushur detyrimet e tyre deri në fund të qershorit. Në listë mund të shihen shumë kompani të njohura nga sektorë të ndryshëm por edhe disa institucione publike si Pyjet e Maqedonisë, Radio Televizioni i Maqedonisë, Ndërmarrja publike për Menaxhim me objekte sportive dhe për Radiodifuzion që së bashku i kanë borxh DAP-it afro 14 milion euro.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *