Home / Lajme / Maqedoni / Raporti i Pribe-s në komisione kuvendore

Raporti i Pribe-s në komisione kuvendore

8 korrik-Komisioni për punë dhe politikë sociale dhe për çështje ekonomike, seanca me këtë pikë në rend dite do të mbajnë sot, ndërsa nesër, siç qëndron në ueb faqen kuvendore, komisionet për financim dhe buxhet, për çështje të zgjedhjeve dhe emërimet, për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe për transport, lidhje dhe ekologji.

Gjashtë komisione kuvendore sot dhe nesër do ta shqyrtojnë Listën e prioriteteve urgjente të reformave nga të cilat rrjedhin edhe rekomandimet nga raporti i grupit të KE-së që e kryesoi ish-drejtori në Komision Rejnharf Pribe.

Janë caktuar seanca me pikë të vetme të rendit të ditës, Shqyrtim të Listës së prioriteteve urgjente të reformave për Republikën e Maqedonisë nga Komisioni Evropian dhe Rekomandimet nga grupi i ekspertëve të lartë për çështje sistematike për qeverisjen e të drejtës të cilat kanë të bëjnë me ndjekjen e komunikimeve të publikuara në pranverën e këtij viti, në pjesën B, trupa të pavarur rregullatorë, kontrollues dhe mbikëqyrës.

Komisioni për punë dhe politikë sociale dhe për çështje ekonomike, seanca me këtë pikë në rend dite do të mbajnë sot, ndërsa nesër, siç qëndron në ueb faqen kuvendore, komisionet për financim dhe buxhet, për çështje të zgjedhjeve dhe emërimet, për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe për transport, lidhje dhe ekologji.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *