Home / Lajme / Maqedoni / Apel nga NPK

Apel nga NPK

16 gusht-ndaj Ndërmarrja Publike
Komunale “TETOVA” Tetovë ju drejtohet qytetarëve që krahas njoftimit për
mungesën e ujit si pasojë e pastrimit të oboreve dhe sipërfqeve tjera
private në pjesët e vërshuara

Për shkak të vërshimeve të ndodhura në qytetin e Tetovës, në veçanti në
rrugët V.S.Bato, Bll. 70, lagjen Stacioni i Vogël (lagja e ajdutëve),
rrugët 188, 187, 179, 177, 182, 195, 194, në pjesët më kritike të
qytetit zvogëlohet furnizimi me ujë të pijshëm. Andaj Ndërmarrja Publike
Komunale “TETOVA” Tetovë ju drejtohet qytetarëve që krahas njoftimit për
mungesën e ujit si pasojë e pastrimit të oboreve dhe sipërfqeve tjera
private në pjesët e vërshuara, apelon që sa më me racionalitet të
shfrytëzohet uji për pije me çka do të kontriboni që edhe rrugët e
prekura të ju sigurohet uji i shumnëvojshëm dhe ekzistencial.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *