Home / Lajme / Maqedoni / DMSH do të informojë për aktivitetet në rajonin e Tetovës

DMSH do të informojë për aktivitetet në rajonin e Tetovës

14 gusht-Republika e Maqedonisë përmes DMSH-së nga viti 2012 është anëtare në këtë Mekanizëm, i cili mundëson koordinim të ndihmës gjithëpërfshirëse e cila vjen nga BE-ja në rast të fatkeqësive natyrore dhe fatkeqësive tjera.

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim sot në një konferencë për shtyp do të informojë për aktivitete në lidhje me zbatimin me pasojat nga përmbytjet në rajonin e Tetovës.

Siç kumtoi DMSH, drejtori i Drejtorisë Shaban Saliu do të përqendrohet edhe në konkludimin e Qeverisë nga 4 gushti, që të aktivizohet Mekanizmi për mbrojtje civile të BE-së.

Republika e Maqedonisë përmes DMSH-së nga viti 2012 është anëtare në këtë Mekanizëm, i cili mundëson koordinim të ndihmës gjithëpërfshirëse e cila vjen nga BE-ja në rast të fatkeqësive natyrore dhe fatkeqësive tjera.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *