Home / Lajme / Maqedoni / Gjendet bombë në deponinë e egër në Tetovë

Gjendet bombë në deponinë e egër në Tetovë

25 gusht-28 vjeçari ka thirur policinë e Tetovës, ku përfaqësues nga Drejtoria për mbrojte dhe shpëtim, bomba është marrë dhe është transportuar në vend të sigurt.

Dje në deponinë e egër në Tetovë afër “Zito Pollogut” është gjetur një bombë 9201. Bombën në deponinë e egër e ka gjetur 28 vjeçari rreth orës 15.00 i cili ka qenë duke mbledhur hekur për skrap. Bomba ka qenë në një qese plastike e pa aktivizuar.

28 vjeçari ka thirur policinë e Tetovës, ku përfaqësues nga Drejtoria për mbrojte dhe shpëtim, bomba është marrë dhe është transportuar në vend të sigurt.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *