Home / Lajme / Maqedoni / Huliganizmi, reagon PPD

Huliganizmi, reagon PPD

11 gusht-
PPD është e bindur seregjisor të padukshëm të këtyre sulmeve barbare ,ndaj të cilave organet e rendit bëjnë sehir, janë forca të errëta politike që për synim kanë shpërqëndrimin e vëmendjes nga kriza e rëndë ekonomike e politike që e kapluar vendinpikërisht para zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare.

Partia për Prosperitet Demokratik është e brengosur për rikthimin në jetën e përditëshme të sulmeve nacionaliste dhe shoveniste ndaj qytetarëve të pafajshëm shqiptarë.

Këto sulme barbare bëhen nën maskën e “komitëve” e që për qëllim kanë maskimin e karakterit nacionalist e shovenist të sulmeve me të ashququajturin mllef sportiv.

PPD është e bindur seregjisor të padukshëm të këtyre sulmeve barbare ,ndaj të cilave organet e rendit bëjnë sehir, janë forca të errëta politike që për synim kanë shpërqëndrimin e vëmendjes nga kriza e rëndë ekonomike e politike që e kapluar vendinpikërisht para zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare.

PPD apelon që këo forca të errëta të hjekin dorë nga inskenimet e tyre sa më herët që është e mundur ngase çdo konflikt i mundëshëm i ardhëshëm në relacionet ndërnacionale mund të jetë shkratrimar për vendin dhe qytetarët e saj.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *