Home / Lajme / Maqedoni / INFORMATË

INFORMATË

8 gusht-Lista e njejtë do të dorëzohet deri tek Qendra për Shëndet Publik, ekipi i të cilëve do të bëj dezinfektimin e të gjitha shtëpive të regjistruara.

Komuna e Tetovës njofton se të gjithë banorët e zonave të rrezikuara Tetovë, Shipkovicë, Poroj, Reçicë madhe dhe e vogël, të cilët me vetë iniciative kanë bërë pastrimin e shtëpive të tyre mund të drejtohen në shtabet emergjente të Komunës të dizperzuara në teren ose në Arkivin e Komunës së Tetovës për të plotësuar deklaratën për dezinfektim të shtëpisë. Lista e njejtë do të dorëzohet deri tek Qendra për Shëndet Publik, ekipi i të cilëve do të bëj dezinfektimin e të gjitha shtëpive të regjistruara.

Gjithashtu lexo

Mot me diell me erë të dobët deri në mesatare

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell dhe i ngrohtë me erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *