Home / Lajme / Maqedoni / Komuna e Tetovës hapi llogari për donacione

Komuna e Tetovës hapi llogari për donacione

5 gusht-Komuna e Tetovës hapi llogari për donacione për vendbanimet e prekura nga vërshimet , si mundësi për të ndihmuar banorët e dëmtuar nga vërshimet të cilat shkaktuan viktima në njerëz dhe dëme të mëdha materiale në pronat e tyre.

Komuna e Tetovës hapi llogari për donacione për vendbanimet e prekura nga vërshimet , si mundësi për të ndihmuar banorët e dëmtuar nga vërshimet të cilat shkaktuan viktima në njerëz dhe dëme të mëdha materiale në pronat e tyre. Të gjithë personat e interesuar fizik dhe juridik në Maqedoni, Evropë dhe SHBA mund të donojnë mjete finansiare në llogaritë e mëposhtme :

DONACIONE PËR TË DËMTUARIT NGA VËRSHIMET QË E KAPLUAN KOMUNËN E TETOVËS
LLOGARIA PËR DONACIONE NË DENARË
Llogaria: 769014090878960
Konto e të hyrave:725916
Programa:00

Llogaria për donacione nga EVROPA:

ACCOUNT DETAILS
For payments in EUR only
Correspondent bank details (:56:):
DEUTSCHE BUNDESBANK ZENTRALE
Address: Wilhelm Epstein strasse 14, Frankfurt am Main
GERMANY
SWIFT BIC: MARK DE FF
Bank details (:57:):
NATIONAL BANK OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA
Address: Bul.”Kuzman Josifovski Pitu” br.1, 1000 Skopje, MACEDONIA
SWIFT BIC: NBRM MK 2X
Final beneficiary (:59:):
IBAN: MK07 1007 0100 0075 054
Name: OPSTINA TETOVO
Details of payment (: 70):

LLOGARIA PËR DONACIONE NGA SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS:
Account details
For payments in USD only
Correspondent bank details:
CITIBANK NA NEW YORK
Address: 111 WALL STREET NEW YORK, NY 10043
SWIFT BIC: CITI US 33
Bank details (:57:):
NATIONAL BANK OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA
Address: Bul.”Kuzman Josifovski Pitu” br.1, 1000 Skopje MACEDONIA
SWIFT: NBRM MK 2X
Final beneficiary (:59:):
IBAN: MK07 1007 01000075054
Name: OPSTINA TETOVO
Details of payment (:70):

LLOGARIA PËR DONACIONE NGA KANADA:
ACCOUNT DETAILS
For payments in CAD only
Correspondent bank details:
Royal Bank of Canada , Toronto Canada
SWIFT BIC: ROYCCAT2
Bank details (:57:):
NATIONAL BANK OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA
Address:Bul “Kuzman Josifovski Pitu” br.1, 1000 Skopje MACEDONIA
SWIFT: NBRM MK 2X
Final beneficiary (:59:):
IBAN: MK07 1007 0100 0075 054
Name: OPSTINA TETOVO
Details of payment (:70):
Me respekt,
Zyra për marrëdhënie me publikun

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *