Home / Lajme / Maqedoni / Mëshira dergoi konvoj me ndihma ushqimore dhe veshmbathje në Shipkovicë

Mëshira dergoi konvoj me ndihma ushqimore dhe veshmbathje në Shipkovicë

7 gusht-Shoqata Humanitare Meshira dje dergoj nji Konvoj me ndihma si Miell Vaj Ujë dhe gjera te nevojshme Ushqimore dhe veshmbathje isi 480 Batanije dhe 200, thas veshmbathe falenderojmë Qytetaretë si dhe Kompanitë te cilat na perkrahen ne aksionin për grumbullimin e mjeteve dhe gjerave ushqimore per të ndihmuar banorët e vendeve që përjetuan fatkeqësinë natyrore.

Shoqata Humanitare Meshira dje dergojë nji Konvoj me ndihma ushqimore dhe veshmbathje ne Shipkovic . Vërshimet e fundit që kapluan Tetovën dhe rrethinë ishin me pasoja fatale. Përveç dëmeve materiale ata morën me veti edhe viktima në njerëz. Kjo është goditje e rëndë për banorët e kësaj ane të cilët ende të shqetësuar nga fatëkeqësitë natyrore vuajnë për humbjen e më të afërmive të tyre. Ndër rajonet më të goditura ishte Shipkovica, vend ky që në çastet më të nevojshme nuk kurseu as bijtë dhe pronat për t’i dalë zot vendit.
Për të zbutur dhembjen dhe që të tejkalohet situata e krijuar nga dukuritë natyrore, bëjmë thirrje te qytetarët që t’i bashkangjiten çdo aksioni humanitar për të ndihmuar rajonet e goditura me qëllim të tejkalimit të gjendjes së krijuar.
Shoqata Humanitare Meshira dje dergoj nji Konvoj me ndihma si Miell Vaj Ujë dhe gjera te nevojshme Ushqimore dhe veshmbathje isi 480 Batanije dhe 200, thas veshmbathe falenderojmë Qytetaretë si dhe Kompanitë te cilat na perkrahen ne aksionin për grumbullimin e mjeteve dhe gjerave ushqimore per të ndihmuar banorët e vendeve që përjetuan fatkeqësinë natyrore.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *