Home / Lajme / Maqedoni / Ministria e Shëndetësisë:Uji në Reçicë të Madhe dhe Poroj mund të pihet

Ministria e Shëndetësisë:Uji në Reçicë të Madhe dhe Poroj mund të pihet

18 gusht-Nga Ministria e Shëndetësisë sot kanë lajmëruar se në Tetovë ku sistematikisht është kryer dezinfektim në rrjetin e ujësjellësit të qytetit, në Leshok dhe Neproshten uji për pije është i sigurt dhe i pastër, derisa në vendbanimet tjera rurale të prekura nga përmbytjet e fundit uji vazhdon të jetë i papastër dhe nuk guxon të përdoret për pije

Rezultatet e fundit të dala nga analizat e kryera mbi cilësinë e ujit në rajonin e Tetovës që u godit nga vërshimet, treguan se uji në Reçicë të Madhe dhe Poroj plotëson standardet e sigurisë, përkatësisht mund të përdoret për pije.

Nga Ministria e Shëndetësisë sot kanë lajmëruar se në Tetovë ku sistematikisht është kryer dezinfektim në rrjetin e ujësjellësit të qytetit, në Leshok dhe Neproshten uji për pije është i sigurt dhe i pastër, derisa në vendbanimet tjera rurale të prekura nga përmbytjet e fundit uji vazhdon të jetë i papastër dhe nuk guxon të përdoret për pije

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *