Home / Lajme / Maqedoni / Policia apelon tek të gjithë të dëmtuarit nga stuhia që të paraqiten në stacionin e policisë së Tetovës

Policia apelon tek të gjithë të dëmtuarit nga stuhia që të paraqiten në stacionin e policisë së Tetovës

6 gusht-Pa paraqitjen e dëmtimeve dhe në vend ngjarje të vërtetohet të gjitha dhe të hollësitë në lidhje me të, qytetarët nuk do të jenë në gjendje të sigurojnë vërtitme të tilla.

Në kuadër të aktiviteteve konkrete , praktike dhe efikasitetin e sanimit nga ndikimi i stuhisë, e cila më këtë javë përfshiu rajonin e Tetovës dhe më gjerë, Departamenti i Punëve të Brendshme në Tetovë informon qytetarët se nga stuhia që ka shkaktuar disa dëme në pronën e tyre (shtëpitë, ndërtesa ndihmëse, automjetet motorike, plantacione bujqësore, pajisje, etj), që kanë pësuar dëme të konsiderueshme duhet të raportohen në stacionin më të afërt policor apo departamenti.

Regjistrimi i dëmeve nga qytetarët është e nevojshme të jetë siç duhet dhe të njëjtat t’i fotodokumentohen, domethënë për të konstatuar gjendjen aktuale dhe më vonë nga të dëmtuarit të nxjerrin dokumente të vlefshme (vërtetim) nga SPB-Tetovë.

Pa paraqitjen e dëmtimeve dhe në vend ngjarje të vërtetohet të gjitha dhe të hollësitë në lidhje me të, qytetarët nuk do të jenë në gjendje të sigurojnë vërtitme të tilla.

Prandaj, për të përsëritur edhe një herë, çdo qytetar i dëmtuar nga stuhia të raportonë në stacionin më të afërt policor apo departamenti për të shmangur çdo keqkuptim apo lëshime të mundshme dhe të metat më vonë.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *