Home / Lajme / Maqedoni / Raporti i grupit të ekspertëve për Tetovën

Raporti i grupit të ekspertëve për Tetovën

26 gusht- Raporti përmban rekomandimet në plan afat shkurt nga 0 deri 6 muaj, rekomandime afat mesme nga 6 muaj deri në 3 vite dhe rekomandimet afatgjate nga 3 deri në 10 vite. Gjithashtu nga raporti i dorëzuar burojne edhe 6 konstatime kyçe që kanë të bëjnë me pasqyrën e përgjithshme të krizës.

Kryetarja Arifi sot zhvilloi takimin përfundimtar me Grupin e ekspertëve të BE, të cilët meren me vlerësimin e dëmeve në infrastrukturën rrugore, rrjetin e ujësjellsit dhe të kanalizimit. Ky grup për ditë të tëra ka qëndruar në vendbanimet e prekura nga vërshimet. Grupi i eskpertëve i dorëzoi sot raportin Kryetares dhe drejtorit të drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, nga i cili raport mëpastaj do të pasojnë edhe ndihmat nga BE, për viset e dëmtuara nga vërshimet. Raporti përmban rekomandimet në plan afat shkurt nga 0 deri 6 muaj, rekomandime afat mesme nga 6 muaj deri në 3 vite dhe rekomandimet afatgjate nga 3 deri në 10 vite. Gjithashtu nga raporti i dorëzuar burojne edhe 6 konstatime kyçe që kanë të bëjnë me pasqyrën e përgjithshme të krizës.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *