Home / Lajme / Maqedoni / Tetova hap 4 shtabet e emergjencës

Tetova hap 4 shtabet e emergjencës

7 gusht-Komuna e Tetovës në katër pikat më të rrezikuara ka hapur shtabet e saja të emergjencës, në të cilat mund të drejtohet çdokush për çfarëdoqoftë nevoje dhe ndihme.

Pas përmbytjeve që pësoi Tetova dhe fshatrat përreth, Komuna e Tetovës në katër pikat më të rrezikuara ka hapur shtabet e saja të emergjencës, në të cilat mund të drejtohet çdokush për çfarëdoqoftë nevoje dhe ndihme.

Ju informojmë se personat përgjegjës për çdo lokacion veçmas janë:
Tetovë: Uka Aliti 071 480 765; Ramije Avziu 072 630 144
Shipkovicë: Gëzim Zejneli 076 497 857; Nexhadi Zulbeari 070 273 683
Poroj: Blerton Abdiu 075 373 981; Hysen Demiri 076 497 944
Reçicë e Madhe dhe Reçicë e Vogël: Ahmed Qazimi 075 373 984; Sadat Halili 076 497 895.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *