Home / Lajme / Maqedoni / Tetovari magjistron në fushën e nanoteknologjisë në Danimarkë

Tetovari magjistron në fushën e nanoteknologjisë në Danimarkë

29 gusht-Titulli i temës ishte “A biosensor as a diagnostic tool for rheumatoid arthritis” .(Roli i biosensorëve në diagnostifikimin e sëmundjeve reumatologjike) dhe u mbrojt në Fakultetin e Shkencave Natyrore, drejtimi Nano, transmeton Flurudha.

Një lajm i mirë vjen nga diaspora shqiptare në Danimarkë. Liridon Aliti, shqiptar nga Tearca e Tetovës, ka mbrojtur temën e magjistraturës në Universitetin e Kopenhagës me notë maksimale 12.

Titulli i temës ishte “A biosensor as a diagnostic tool for rheumatoid arthritis” .(Roli i biosensorëve në diagnostifikimin e sëmundjeve reumatologjike) dhe u mbrojt në Fakultetin e Shkencave Natyrore, drejtimi Nano, transmeton Flurudha.

Pas mbrojtjes së temës së magjistraturës, Liridon Aliti pranohet që të vazhdojë edhe doktoraturën në Universitetin e Kopenhagës.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *