Home / Lajme / Maqedoni / Ahmeti nesër në fshatrat e Zhelinës

Ahmeti nesër në fshatrat e Zhelinës

25 shtator-Do të lëshon në përdorim rrugët e asfaltuara në Dobërc, do të realizohet vizitë në zonën industriale dhe kontrollit teknik “Besha Trans” në Zhelinë, gjithashtu do të vizitohet kompania “Vezë Sharri” në Trebosh.Agjenda e Ahmetit është nën patronazhin e kryetarit të komunës së Zhelinës Fatmir Izairi.

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti bashkë me funksionarë të lartë të BDI-së në Zhelinë do të bëjnë promovim të aktiviteteve të realizuara gjatë viteve 2009-2015 edhe atë: Do të lëshon në përdorim rrugët e asfaltuara në Dobërc, do të realizohet vizitë në zonën industriale dhe kontrollit teknik “Besha Trans” në Zhelinë, gjithashtu do të vizitohet kompania “Vezë Sharri” në Trebosh.
Gjithashtu Ahmeti do të mbajë tubim qendror për promovimin e projekteve të realizuara në këtë periudhë kohore në restorantin në Zhelinë.Agjenda e Ahmetit është nën patronazhin e kryetarit të komunës së Zhelinës Fatmir Izairi.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *