Home / Lajme / Maqedoni / Bursa për 14 studentë të drejtimeve elektroenergjetike të FETI

Bursa për 14 studentë të drejtimeve elektroenergjetike të FETI

14 shtator-Ndahen 14 bursa nga kompanitë SHA ELEM – Centralet e Maqedonisë, EVN-Maqedoni dhe SHA MEPSO – Operatori i Sistemit Elektropërçues të Maqedonisë.

Në Fakultetin për Elektroteknikë dhe Teknologji Informatike FETI, sot do t’u ndahen bursa studentëve të viti të parë të drejtimeve elektroenergjetike.

Ndahen 14 bursa nga kompanitë SHA ELEM – Centralet e Maqedonisë, EVN-Maqedoni dhe SHA MEPSO – Operatori i Sistemit Elektropërçues të Maqedonisë.

FETI njëherësh do t’u ndajë çmime dhe mirënjohje studentëve më të mirë të cilët vitin 2013/2014 e kanë mbaruar me notë mesatare 9 dhe mbi 9.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *