Home / Lajme / Maqedoni / Ndërpritet komunikacioni në rrugën Kërçovë-Ohër si dhe mbyllet sërish qarkorja e Shkupit

Ndërpritet komunikacioni në rrugën Kërçovë-Ohër si dhe mbyllet sërish qarkorja e Shkupit

22 shtator-Lidhja auto moto e Maqedonisë informon se ndërprerja e komunikacionit në rrugën Ohër-Kërçovë do të jetë në intervalet kohore prej 15 deri 20 minuta për shkak të minimit në rrugë.

Aksi rrugor Ohër-Kërçovë te qafa malore Presekë sot nga ora 13:00 deri në orën 15:00 do të jetë në ndërprerje, ndërsa qarkorja rreth Shkupit do të jetë e mbyllur për qarkullim.

Lidhja auto moto e Maqedonisë informon se ndërprerja e komunikacionit në rrugën Ohër-Kërçovë do të jetë në intervalet kohore prej 15 deri 20 minuta për shkak të minimit në rrugë.

Qarkorja rreth Shkupit sërish do të jetë e mbyllur nga ora 7:00 deri në orën 19:00 për shkak të incizimit të filmit francez “A Fond”.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *